Plaatwerk

Heeft uw product meer nodig dan alleen een nieuwe verflaag? Metamo heeft een grote werkplaats waar we herstelwerkzaamheden uitvoeren of aanpassingen doen aan uw product.

Plaatwerk

Heeft u schade aan een product? In onze plaatwerkerij herstellen we alle soorten schades. Denk hierbij aan deuken in cabines, deuren of afdekplaten. Ook maken we onderdelen met doorgeroeste plekken weer spijkerhard.

Aanpassingen en maatwerk

In onze afdeling plaatwerkerij maken we ook aanpassingen aan uw product. Heeft u speciale wensen? In veel gevallen kunnen wij u verder helpen.

Wij maken bijvoorbeeld cabines geschikt voor OCE werkzaamheden volgens de wettelijke eisen.

OCE staat voor ‘Opsporen Conventionele Explosieven’. Dit houdt in dat we de cabine verstevigen met een metalen frame. Daarin plaatsen wij veiligheidsglas. Hierdoor is een machinist beschermd tijdens risicovolle werkzaamheden.

Uitdeuken

Ook schades in plaatwerk maken we weer helemaal als nieuw. Onze speciaal opgeleide monteurs zijn professionals in uitdeuken.

Gecertificeerd voor reparatie cabines

Een cabine functioneert ook als rolkooi. Daarom mag je niet zomaar een schade repareren. De functie als rolkooi moet weer gegarandeerd kunnen worden. Daarom leveren wij herstelde cabines altijd met een zogenoemde ROPS/FOPS certificaat. Hiermee weet u zeker dat de veiligheid weer gegarandeerd is.