Bouwmachines spuiten

Laat uw bouwmachine spuiten bij de specialist

Bouwmachines spuiten is een vak apart. Een bouwmachine heeft weinig rechte vlakken zoals een vrachtwagen. Daarnaast zijn er veel onderdelen die juist geen verflaag nodig hebben. Bijvoorbeeld cilinders of slangen. Metamo heeft veel ervaring in het spuiten van bouwmachines.

Wij demonteren onderdelen zodat elk hoekje en gaatje mee gespoten wordt. Hierdoor ziet uw machine er perfect uit; ook van dichtbij. En daarbij beschermt de verflaag tegen roest. Zo is uw machine op z’n best beschermd.

Snelle levering

Vindt u het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt met uw bouwmachine? Wij ook. Daarom maken we samen met u een planning en houden we er ons aan. Een bouwmachine kan al binnen drie werkdagen opgeleverd worden.

Gegarandeerde kwaliteit

Goede garanties zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij werken met check-in en check-out formulieren. Elke stap die wij uitvoeren staat hierin beschreven. Welke onderdelen zijn gedemonteerd geweest? Welke soorten lak zijn er gebruikt? Uw machine blijft precies zoals u hem bracht; maar dan met een glimmend nieuwe laklaag.