Continuïteit voor Hoeflon

Compactkranen aan de lopende band

Hoeflon is een bekende naam in de hijswereld. Hoeflon maakt hijskranen die door een normale voordeur passen. Eenmaal binnen klappen deze hijskranen uit en kunnen ze grote lasten hijsen.

Met een nieuwe productiehal in Barneveld maakt Hoeflon hijskranen aan de lopende band. Elke dag worden de mooiste machines in elkaar gezet. Er zijn dus ook dagelijks nieuw gespoten onderdelen nodig. En daar schakelen ze Metamo voor in!

Spuitwerk voor de productie gaat altijd door

“De productie gaat altijd door dus is continuïteit belangrijk” aldus Hoeflon. “Gelukkig levert Metamo al jaren voor ons. Ze weten precies wat we nodig hebben en zorgen dat de continuïteit gewaarborgd blijft.”

Metamo innoveert op verzoek van de klant

“Metamo denkt echt met ons mee. Eerst werd het schooperen uitbesteed aan een derde partij. Wij vroegen of  Metamo dat ook niet kon doen. Nu is er een machine daarvoor aangeschaft. Hierdoor leveren ze nog sneller.”

Goed contact en hoge kwaliteit

 Naast de vanzelfsprekende hoge kwaliteit, is  goed contact  belangrijk.  Hoeflon: “Als je je afspraken nakomt en elkaar op de hoogte houdt van wat er gebeurt dan werken beide partijen het efficiëntst. En daarom werken wij  graag samen met Metamo.”