111 machines gespoten voor Dupagro

Een goede relatie met je leverancier is belangrijk

Dupagro maakt machines die boorvloeistof mengt, pompt en weer scheidt. Deze machines worden ontworpen, geproduceerd en op locatie gebouwd. De machines kunnen groter zijn dan een zeecontainer. Mels van der Laan is de technische man van Dupagro. Hij ontwerpt, ontwikkelt, en bouwt de machines.

Dupagro laat al sinds 2012 hun machines spuiten bij Metamo. Mels: “We hebben een lange relatie met Metamo. Er zijn ondertussen al 111 machines geleverd. Deze zijn allemaal gespoten door Metamo.”

Al 7 jaar tevreden klant

Wat is het geheim van zo’n goede relatie? Mels: ”Je moet elkaar helpen waar het kan. Bij Metamo doen ze niet moeilijk als er een spoedje tussendoor moet. En wij zorgen er altijd voor dat er op tijd betaald wordt. Zo help je elkaar als klant en leverancier.”

De kwaliteit is altijd hoog

Mels is kritisch op kwaliteit. Alle machines worden bij binnenkomst gecontroleerd. Zijn er oneffenheden, laknaadjes of zakkers? Mels: “Ik vind bijna nooit wat. De kwaliteit van het werk van Metamo is erg hoog.” Daarna lachend: “Wel jammer dat onze machines bij het eerste gebruik direct onder de modder zitten. Je ziet eigenlijk niets terug van het werk van Metamo.”

Flexibiliteit is waardevol

Mels vindt dat de flexibele opstelling van alle medewerkers de grootste kwaliteit is van Metamo. Dupagro kan altijd terecht met vragen en niemand doet moeilijk als er een keer iets wijzigt. Mels: ”Ik ben zeer tevreden dus ik laat voorlopig m’n machines gewoon bij Metamo spuiten.”