Nieuwe commercieel directeur bij Metamo

Vanaf 1 juli 2020 werkt Marcel van Gog als commercieel directeur bij Metamo. Hij neemt daarmee taken over van de huidige directeur Paul van Poppel, die zich meer gaat richten op zusterbedrijf Grovema.

Een korte kennismaking met Marcel van Gog

Marcel woont in Lelystad en heeft ruime ervaring als bedrijfsleider in de spuitwereld. Hij zocht een nieuwe uitdaging toen Metamo op zijn pad kwam. De match was er direct. Marcel: “Ik ben het liefst bezig met groei en ontwikkeling. Dat was voor mij ook de hoofdreden om aan de slag te gaan bij Metamo. Een groeiend bedrijf verder helpen met ontwikkelen is een perfecte uitdaging voor mij.”

Langdurige klantrelaties

Met de komst van Marcel krijgen bestaande én nieuwe klanten van Metamo nog meer aandacht. Paul: “Bij Metamo investeren we graag in de relatie met onze klant. Dat hebben we al die jaren gedaan en dat doen we nog steeds. Marcel gaat daarin een enorme rol spelen. Hij blijft ervoor zorgen dat onze klanten de aandacht krijgen die ze van ons mogen verwachten. Bij Metamo staan we echt voor langdurige klantrelaties.”

Concreet betekent dit dat u nog beter geholpen gaat worden met uw wensen en uitdagingen. U zult Marcel zeker beter leren kennen want hij komt graag langs om kennis te maken.

Heeft u vragen of wilt u Marcel alvast spreken? Bel naar 0318 648 648.

_BKR6285
_BKR6296